Glemte du det?

Del gjerne:)

Jeg merker at jeg er glemsk for tiden. I dag skulle jeg ta med bilnøkkelen til jobb, mannen min tok bilen til toget – og jeg skulle kjøre den hjem fra toget. Men bilnøkkelen ble igjen hjemme, så helt slik ble det ikke. Når jeg kom hjem fra jobb tenkte jeg –  kanskje jeg skal ta bussen halvveis til toget, så går jeg tur med hunden og henter bilen også får jeg handlet mat på veien hjem. Tanken var bra den, bussen stopper rett i nærheten, så vi gikk på bussen og satte oss. Jeg kom heldigvis ganske raskt på at bilnøkkelen var fortsatt hjemme den. Vi gikk av på neste busstopp og gikk en tur istedenfor. Handle får vi gjøre i morgen. Tror ikke det er meningen jeg skal kjøre den bilen i dag.

For en par uker siden var jeg på jobbreise, og på Gardermoen tok jeg og kollegaen min en snartur innom taxfree butikken. Jeg skulle sitte på hjem, og prøvde og være litt rask. Etter butikken var vi en snartur innom toalettet, og skiftet på å stå utenfor med poser og vesker. Når kollegaen min kommer ut av toalettet lurer han på hvor kofferten min er.  Den hadde jeg satt fra meg inne på butikken en plass. Jeg rushet tilbake, det er jo så masse advarsler på flyplassene om at vi ikke skal la bagasje stå alene. Tok runden i butikken, og fant den på siste plassen jeg hadde vært før kassa. Den sto pent i et hjørne for seg selv. Jeg spurte flere av betjeningen på min vei om de hadde sett den, men det hadde de ikke. Men alle var veldig rolige, og det virket ikke som om de regnet med det var noen stor bombetrussel alarm grunnet en koffert som var gjenglemt heldigvis.

Rutiner i hverdagen, dagene vi gjør det samme – da glemmer jeg mindre heldigvis. Det har vært hektisk på jobb siste tiden, og tankene er vel på prosjekter og annet som helst skal være ferdig før jul.

Ha en flott helg, og kos dere med alt av julelys som dukker opp i gater og andre plasser nå. Mørke november går over til flotte desember 😊