Har dere sett

Del gjerne:)

Freia reklamerer for oss – ikke verst. Skjønt de har glemt 1 bak da 😉

Føler du deg som en hverdagshelt idag? Noen dager er alt som skal til at du faktisk har stått opp av sengen og dratt til den avtalen du gruet deg sånn til. Eller fått ungene opp og i barnehagen før du stresser til jobb. Kanskje er dagens utfordring og hjelpe en nabo? Lufte hunden? Si hei til mannen i gata? Når vi går tur i skog og mark så sier vi nordmenn alltid hei til hverandre. Lengre bort fra folk, jo høfligere blir vi. Kanskje vi skulle gjort mer av det ellers og? Jeg skjønner at det ikke er mulig og hilse på alle i Oslo sentrum, men hvis du ser noen som ser ut til å trenge et smil – så smil til dem 🙂

Ha en flott dag, med eller uten utfordringer. Og ikke glem – vi er alle hverdagshelter.