Norske epler og minner

Del gjerne:)

Det er høst og de norske eplene er blitt modne. Jeg har selv fått en bærepose med gode norske epler. Da må jeg tenke litt på pappa. Han var så glad i disse eplene. Og han var alltid på besøk når det var høst.

Forrige helg hadde vært en helg han hadde kommet til å være her. For og være sammen med familien og feire min yngste. Da ville han kost seg sammen med oss alle.

Jeg lagde fårikål denne uken, da svigermor var her passet det bra. Pappa var med meg i ånden, han pleide å være her når jeg lagde årets fårikål og hjelpe til med og passe maten.

Alle disse tingene som minner oss om dem som har forlatt oss. Ikke alle er minner på facebook, selv om de kan være fine de. Noen er ting vi ser rundt oss, og som vi plutselig forbinder med en kjær person. En butikk jeg så sist jeg var i Paris som mamma pleide å bestille varer fra. En blomst som mamma var så glad i.

Det er godt med disse minnene. Nå som tiden har gått litt og ting ikke lenger er så sårt. Livet går videre, ungene vokser og vi blir eldre. Det er slik det skal være. Så får vi kose oss med minner, norske epler, fårikål og blomster så lenge.

Klem fra meg og ha en fin dag